ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ.

ΕΛΛΑΤΩΜΑΤΙΚΑ

Το rent2go-anastasiadis δίνοντας μεγάλο βάρος στην σχέση ποιότητας προιόντος προσπαθεί να ελαχιστοποιεί τις πιθανότητες κάποιο προιόν της να είναι ελαττωματικό.

Σε προιόντα δικής μας εισαγωγής ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ/ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ γίνεται τεχνικός και ποιοτικός έλεγχος πριν την αποστολή κάθε παραγγελίας.

Σε περίπτωση που παρόλη την δική μας προσπάθεια κάποιο αντικείμενο φτάσει στα χέρια σας ελαττωματικό, αρχικά και για αποφυγή ταλαιπωρίας θα γίνει προσπάθεια επίλυσης του προβλήματος τηλεφωνικά. Αν κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό ο αρμόδιος συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για την επιστροφή.

Στην περίπτωση που διαπιστώσετε κάποιο ελάττωμα πρέπει να επικοινωήσετε με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα αμέσως μετά την παράδοση την ίδια ημέρα ή την επόμενη στα Περαία: 6986047729 / Καλλικράτεια: 2399020472 και να συμπηρωθεί η φόρμα επιστοφής αναγράφοντας τα σωστά στοιχεία , Νούμερο Παραγγελίας καθώς και το πρόβλημα που διαπιστώθηκε κατά την παραλαβή.
Σε αυτή και μόνο την περίπτωση το κόστος αποστολής βαραίνει την εταιρεία μας.

Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παραλαβής της παραγγελίας σας την κατάσταση των πωλούμενων εμπορευμάτων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (πχ σπασμένο εμπόρευμα, κτλ).

ΥΓΙΕΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ.

Ο καταναλωτής διατηρεί το δικαίωμα επιστροφής του προιόντων που επέλεξε απο απόσταση και αντικατάστασης με οποιοδήποτε άλλο της αρεσκείας του μέσα σε δεκατέσσερις (14) ημερολογιακές ημέρες, αρκεί να υπάρχει διαθέσιμο στην εταιρεία μας. Το κόστος αποστολής σε αυτήν την περίπτωση προς και απο την εταιρεία μας βαραίνει τον πελάτη.

Ο καταναλωτής επιστρέφει στον προμηθευτή, το ταχύτερο δυνατόν και το αργότερο εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών, ό,τι χρηματικά ποσά ή/και πράγματα έχει λάβει από αυτόν. Η προθεσμία αρχίζει από την ημέρα κατά την οποία ο καταναλωτής ήρθε σε επικοινωνία με την εταιρείας μας.

Σε περίπτωση υπαναχώρησης του καταναλωτή από τη σύμβαση, η rent2go-anastasiadis θα πρέπει να επιστρέψει όλα τα ποσά που έλαβε από τον καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένων τις υπηρεσίες αλλά και τον τρόπος αποστολής που επιβαρύνουν την rent2go-anastasiadis για την παράδοση των προϊόντων στον καταναλωτή. Η επιστροφή δεν θα πρέπει να πραγματοποιείται με κουπόνι, εκτός εάν ο καταναλωτής έχει χρησιμοποιήσει κουπόνια κατά την αρχική συναλλαγή ή τα έχει αποδεχθεί ρητά. Εάν ο καταναλωτής επιλέξει ρητά έναν ορισμένο τρόπο παράδοσης (π.χ. επείγουσα παράδοση εντός 24 ωρών), παρόλο που η rent2go-anastasiadis είχε προσφέρει έναν κοινά και γενικά αποδεκτό τρόπο παράδοσης που συνεπαγόταν μικρότερη δαπάνη παράδοσης, ο καταναλωτής θα πρέπει να επωμισθεί τη διαφορά κόστους μεταξύ των δυο τρόπων παράδοσης.

Η rent2go-anastasiadis οφείλει να σας επιστρέψει τα χρήματα εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την παραλαβή της δήλωσης υπαναχώρησης, αλλά μπορεί να καθυστερήσει την επιστροφή εάν δεν έχει λάβει πίσω τα προϊόντα ή απόδειξη για την επιστροφή τους.

Αν αγοράσατε το προϊόν απο το κατάστημα μας και όχι μέσω του site μας, δεν έχετε δικαίωμα βάσει της νομοθεσίας της ΕΕ να τα επιστρέψετε (για αλλαγή ή επιστροφή χρημάτων) εκτός αν είναι ελαττωματικά.

ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

1. Άμεση επικοινωνία εντός 1-3 εργάσιμων ημερών απο την παραλαβή της παραγγελίας στα τηλέφωνα Περαία:2392029302 και Καλλικράτεια: 2399020472 | email: info@rent2go-anastasiadis.gr.
2. Σε κάθε περίπτωση το προιόν πρέπει να επιστρέφετε σε άριστη κατάσταση, χωρίς φθορές και στην αρχική του συσκευασία (περιλαμβάνοντας όλα τα αξεσουάρ, προστατευτικά συσκευασίας και εξαρτήματα).
3. Το προιον πρέπει να συνοδεύεται με το Δελτίο Λιανικής Πώλησης ή το Τιμολόγιο Αγοράς που σας έχει αποσταλεί καθώς και με τα προσωπικά σας στοιχεία σε έναν φάκελο

Σε περίπτωση που το προιον επιστραφεί κατεστραμμένο ή ελλειπεί ή χωρίς τις παραπάνω προυποθέσεις το rent2go-anastasiadis έχει το δικαίωμα να μη αποδεκτεί την επιστροφή απο τον πελάτη.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ ΜΕ ΤΟ RENT2GO-ANASTASIADIS ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ.

Το rent2go-anastasiadis διατηρεί το δικαίωμα να επιλέξει η ίδια τον τρόπο επιστροφής και πάντα κατόπιν συνεννόησης