Χρόνος Παράδοσης – Κόστος
1-2 εργάσιμες ημέρες στον τομέα της Θεσσαλονίκης από την ημερομηνία αποστολής του προϊόντος με δυνατότητα παραλαβής του δέματος στην πόρτα σας.
2-3 εργάσιμες ημέρες για χερσαίους προορισμούς από την ημερομηνία αποστολής του προϊόντος για παραλαβή από την έδρα του πρακτορείου μεταφορών της εκάστοτε περιοχής.
4-5 εργάσιμες ημέρες για νησιώτικους προορισμούς από την ημερομηνία αποστολής του προϊόντος για παραλαβή από την έδρα του πρακτορείου μεταφορών της εκάστοτε περιοχής.
3-4 εργάσιμες ημέρες για την Κύπρο από την ημερομηνία αποστολής και για παραλαβή από την έδρα του πρακτορείου στην Λεμεσό.
Η επιλέγοντας αξιόπιστες μεταφορικές εταιρείες (πρακτορεία μεταφορών) αποστέλλει τα ογκώδη αντικείμενα που επιλέγετε στην πλησιέστερη μεταφορική της περιοχής σας με ασφάλεια και όσο δυνατόν χαμηλότερο κόστος για τον καταναλωτή. Η παράδοση γίνεται επι πεζοδρομίου και όχι στην πόρτα σας.
Οι χρόνοι παράδοσης ισχύουν μόνο από την ημερομηνία πληρωμής του προϊόντος.

(Όλοι οι παραπάνω χρόνοι παράδοσης ισχύουν με απουσία ανωτέρας βίας, ακραίων καιρικών φαινομένων και απεργιών).

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
Αντικαταβολή:Κόστος 1.50 Ευρώ (Ισχύει μόνο για την Courier).
Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό: Εθνική Τράπεζα – VivaWallet
Προς ενημέρωση όλων των πελατών μας, Όταν στην παραγγελία σας έχετε επιλέξει τρόπο πληρωμής μέσω τραπεζικής κατάθεσης και δεν έχετε λογαριασμό σε κάποια από της τράπεζες της οποίες εμείς συνεργαζόμαστε, τότε θα πρέπει να σας γνωστοποιήσουμε ότι τα έξοδα επιβάρυνσης για κατάθεση άπο διαφορετικό λογαριασμό επιβαρύνουν τον εκάστοτε πελάτη και ΔΕΝ μοιράζονται με τον παραλήπτη. Ειδάλλως το ποσόν το οποίο σας έχει ζητηθεί να κάνετε κατάθεση θα είναι ελλιπές και δεν θα προχωρήσει η παραγγελία σας.

Πιστωτική Κάρτα: Η χρήση πιστωτικής κάρτας γίνεται σε ασφαλές περιβάλλον της Vivaallet μέσω του ηλεκτρονικού μας site όπου μέσω της υπηρεσίας VivaWallet E -Commerce η οποία, έχοντας εξασφαλίσει τις πλέον σύγχρονες υπηρεσίες ασφαλείας 3D-Secure σας εγγυάται μια ασφαλής συναλλαγή. Κάθε φορά που χρησιμοποιείται την πιστωτική σας κάρτα θα πρέπει να βάζετε εκ νέου τα στοιχεία σας διότι δεν αποθηκεύονται και δεν συλλέγονται από το ηλεκτρονικό κατάστημα μας για λόγους ασφάλειας. Η χρήση πιστωτικής κάρτας μπορεί να γίνει και στο φυσικό μας κατάστημα.
(Σε περίπτωση που για κάποιο λόγο η πιστωτική σας κάρτα δεν εγκριθεί από εμάς σύνηθες χρόνος αποδέσμευσης του ποσού από τις Τράπεζες 7 εργάσιμές ημέρες)

ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Vivawallet E-Commerce” της Vivawallet και χρησιμοποιεί πρωτόκολλο ασφαλείας EMV 3D Secure (αναβαθμισμένο 3D Secure). Όπου παίρνει αυστηρότερα μέτρα για την εξακρίβωση της ταυτότητας του πελάτη (strong customer authentication) στις online συναλλαγές του. Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.